Mesaj de Paşti

Posted: 14 Aprilie 2012 in Diverse

În aceste vremuri în care sărbătorile pascale reprezintă îmbulzeala din hypermarketuri, ouă vopsite, sacrificarea unor animale nevinovate şi un personaj imaginar care aduce cadouri, vă recomand să vă puneţi imaginaţia la încercare şi să încercaţi să călătoriţi în timp, cu aproximativ 2000 de ani în urmă, în vremea în care Iisus era judecat şi condamnat la moarte prin răstignire, pentru ca 3 zile mai târziu, Acesta să învie din morţi.

Acesta este adevărata semnificaţie a Sfintelor Sărbători de  Paşti. Nici mieii sacrificaţi, nici ouăle vopsite, nici coşurile pline nu reprezintă nimic din ceea ce ar trebui să ne transmită această mare sărbătoare. De-aceea vă urez doar atât: în aceste 3 zile de sărbătoare, încercaţi să retrăiţi bucuria pe care Apostolii au simţit-o atunci când l-au văzut pe Hristos înviat. Poate acum, mai mult ca oricând,  este momentul să ne deschidem sufletul şi mintea şi să încercăm să conştientizăm ceea ce s-a întâmplat cu aproape 2 milenii în urmă.

Lăsaţi la o parte toate grijile cotidiene, toate problemele şi orice neînţelegeri aţi avea cu alte persoane, uitaţi de ele. Acum este vremea să iertăm şi să devenim mai buni cu cei din jurul nostru.

El a pătimit şi  s-a sacrificat pentru iertarea păcatelor oamenilor şi pentru mântuirea noastră. Însă, în cele din urmă, a biruit moartea. De aceea vă spun, din tot sufletul,

Sărbători luminate!

Anunțuri
Comentarii
  1. Adda Sunnii spune:

    E cel mai frumos mesaj pe care l-am citit! Ai mare dreptate, Raul, toți ar trebui să ne gândim de două ori la ce înseamnă de fapt Paștele. Sărbători fericite, felicitări și baftă în continuare!

  2. lili3d spune:

    Hristos a înviat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s