La final de 2011

Posted: 30 Decembrie 2011 in Diverse
Etichete:, , , , , , ,

Deja s-a terminat? Ce repede a trecut!… Nu ştiu dacă voi auziţi des expresiile acestea, dar la mine se repetă în fiecare sfârşit de an, şi le aud pretutindeni în această perioadă. Însă timpul e scurt, şi e făcut să treacă, iar important este ce lăsăm în urmă, pentru ca atunci când „tragem linie” pentru a vedea bilanţul nostru, să nu fim dezamăgiţi.

 

 

Pentru mine, 2011 a fost un an foarte bun. A fost anul în care realizările mele au atins apogeul (deşi mereu se poate mai mult!). De la 2012, nu prea ştiu ce să cer. Totuşi, mai am o singură dorinţă:

 

 

 

 

 

 

 

Unii vorbesc cu o oarecare frică de sfârşitul lumii care ar veni în 2012, profeţii, civilizaţie al cărei calendar se termină la anul… Sincer, nu cred în aşa ceva. Încă din anul 1000, oamenii credeau că va veni sfârşitul lumii. Suntem la final de 2011, şi sfârşitul nu a venit. Amintiţi-vă de câte ori s-a vorbit în 2011 de sfârşitul lumii! Cred că de câteva ori pe lună eram asaltaţi la ştiri de asteroizi şi zeci de „profeţi peste noapte” care povesteau fel de fel de scenarii apocaliptice. Prefer să nu dau crezare vorbelor.

 

 

Iar în final, vă urez

şi

Anunțuri
Comentarii
 1. Adda Sunnii spune:

  Multumim la fel, Raoul, un an nou mai bun, cu multe bucurii, dar si cu multa sanatate iti uram si noi! Sa ne vedem la anul cu postari la fel de frumoase :)!

 2. Stefania spune:

  Un An Nou Fericit ! iti doresc Raul 🙂

 3. lili3d spune:

  La mulţi ani, cu împliniri!

 4. Raul Săran spune:

  Mulţumesc tuturor! Un an nou fericit!

 5. […] Gabrielle, George, Incertitudini, Ioan Usca, Ioan Alexandru, Lolita, Mirela, Oana, Peter, Ragnar, Raul Săran, Rokssana, Samsara, Schtiel, Scifientland, Shayna, Stropi de suflet, Supravieţuitor, Theodora, […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s