E oficial – pământeanul cu numărul 7 miliarde s-a născut în Filipine!

Posted: 10 Noiembrie 2011 in Diverse
Etichete:, , , , , ,

Am tot ezitat să scriu despre acest eveniment, deoarece competiţia era foarte strânsă. Reprezentanţi ai ţărilor precum India, Filipine şi două regiuni ruse (Kamceatka – orientală şi Kaliningrad – occidentală) veneau cu argumente solide, fiecare dorind să demonstreze că pămâneanul cu numărul 7 miliarde s-a născut în ţara lor. La urma urmei, este un eveniment istoric de mari proporţii, nu? Aşa s-au gândit şi cei de la ONU, care nu au lăsat acest eveniment la voia întâmplării. Iar când doi „se ceartă”, al 3-lea câştigă. Filipine a fost ţara care a „câştigat” această întrecere. Iar pământeanul cu numărul 7 miliarde este defapt…o pământeancă!

 

 

Cine este?

 

 

 

 

 

Micuţa pământeancă se numeşte Danica May Camacho. La naştere, aceasta a cântărit 2,5 kilograme. Părinţii acesteia, pe nume Florante Camacho şi Camille Dalura, au fost personali felicitaţi de reprezentanţi ONU, care au adus un tort pentru a celebra acest eveniment.

 

 

 

 

 

 

S-au mai scris câteva rânduri în marea carte a istoriei umanităţii. Suntem 7 miliarde de oameni pe glob. La fiecare câteva secunde, persoane se nasc şi mor. Se estimează că, în câteva zeci de ani, populaţia Terrei va ajunge la 10 miliarde de oameni. Vom mai avea loc toţi pe Pământ?

Anunțuri
Comentarii
  1. Adda Sunnii spune:

    Foarte tare! Ce scumpică e micuța! Foarte bun și articolul, de altfel 🙂 Și din nou, poate te-am enervat repetându-mă, dar BRAVO RAUL!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s