Balul Bobocilor 2011, Simeria

Posted: 16 Octombrie 2011 in Diverse
Etichete:, , , , , , , , , ,

Este festivitatea în care elevii de clasa a IX-a sunt în prim-plan. Este evenimentul organizat de absolvenţi, şi anume elevii claselor a XII-a, pentru cei noi-veniţi în liceu. Este spectacolul în care cei mai buni şi mai carismatici dintre boboci dau tot ce au mai bun pentru a câştiga onorabilul titlu de “Miss şi Mister Boboc”. În două cuvinte, Balul Bobocilor!

Zeci de ore de pregătire intensă şi multă muncă, totul pentru a fi “cei mai buni dintre cei mai buni”. Cam de asta au avut parte concurenţii la “Balul Bobocilor”, în zilele dinaintea evenimentului. Iar rezultatul s-a văzut vineri, 14 Octombrie 2011, începând cu orele 16:30, în sala festivă a Şcolii Generale „Sigismund Toduţă” Simeria (şcoala generală…câte amintiri…)

 

Spectacolul a fost prezentat de: Cigan Alex, Denisa Boltaşu şi Marta Moga.

 

Balul a început cu o uşoară întârziere. În deschidere, trupa de dans a liceului a încântat asistenţa prezentă cu un dans bine realizat.

 

“Concursul propriu-zis” a început cu proba “Prezentarea perechilor”. Acestea au fost:

 

1. Gyongyosi Izabela şi Olieriu Bogdan

2.  Damian Alina şi Albu Maximilian

3. Pandelea Cristina şi Pavel Ionuţ

4. Ignat Izabela şi Indrei Mihai

5. Kovacs Cristina şi Pop Robert

6. Dărău Mădălina şi Vârciu Daniel

7. Avram Giuliana şi Sârbovici Paul

8. Roman Andrada şi Cristescu Adrian.

 

 

Juriul, format atât din profesori, cât şi din elevi, a acordat note de la 1 la 5 pentru prestaţia celor 8 perechi.

 

Balul a continuat cu un alt număr de dans, în rolul principal fiind de această dată trupa “Magic Star” din Băcia. Iar apoi, a urmat momentul aşteptat de toţi, şi anume, un concert susţinut de George Hora, Eli de la Timişoara şi Mark (asta mulţumită nenumăraţilor sponsori). Aceştia au fost invitaţii speciali, iar datorită faptului că programul balului era deja realizat, cei 3 artişti au fost nevoiţi să concerteze mai repede. În ciuda acestui fapt, concertul a fost unul reuşit, spectacolul a fost garantat, iar spre final, aceştia au interpretat o piesă nouă, încă nelansată, dar judecând după refren, în opinia mea, melodia se va numi “Asta îmi place” (sau ceva de genul…). Melodia a sunat bine, poate va fi printre primele melodii din topurile româneşti!

În cea de-a doua probă, concurenţii au trebuit să danseze pe un colaj de melodii. “Partea grea” a fost atunci când melodiile se schimbau. Problema e că, de la o melodie dance, se trecea brusc la o melodie de muzică populară! A fost o probă care a scos la iveală calităţile de dansatori ale concurenţilor. Perechile au primit note de la 3 la 5.

Cea de-a treia, şi, în opinia mea, cea mai spectaculoasă probă, a fost “Proba opţională”. Aici, perechile au avut voie să facă orice fel de număr, orice credeau ei că va “prinde” la public. Proba a fost un succes total. De la numere comice, la diverse dansuri sau interpretări muzicale, concurenţii au obţinut ropote de aplauze la fiecare interpretare, combinate cu muulte note de 5.

Proba cu numărul patru a fost “Proba surpriză”. Aici, fiecare pereche trebuia să extragă un bileţel dintr-un bol. Fiecare bileţel conţinea o provocare, pe care concurenţii trebuiau s-o ducă la bun sfârşit. Probele au fost foarte interesante, de la “flotări cu partenera în spate” la “înlăturarea spumei de ras de pe baloane cu ajutorul unor lame de ras”. Concurenţii s-au descurcat bine, fiind “recompensaţi” cu multe aplauze şi note de 5.

A cincea şi ultima probă a fost cea de “Karaoke”. În urma extragerii unor bileţele, fiecare pereche trebuia să interpreteze o piesă, în timp ce negativul “rula” şi versurile erau afişate pe un proiector. Poate datorită oboselii acumulate în timpul spectacolului, sau datorită emoţiilor, concurenţii s-au descurcat mai puţin bine, însă au fost demni de aprecieri. Notele au fost, ce-i drept, mai mici, însă asta nu a contat prea mult.

A urmat o nouă reprezentaţie a trupei de dans “Magic Star” Băcia, un recital susţinut de George Şoş (un beatboxer local, foarte apreciat) precum şi un nou număr de dans din partea concurenţilor (de această dată, nu a mai fost vorba de o probă), după care a urmat festivitatea de premiere. Ordinea a fost următoarea:

 

 

BĂIEŢI:

 

Locul 3 – Albu Maximilian

Locul 2 – Olieriu Bogdan

LOCUL 1 – VÂRCIU DANIEL

 

 

FETE:

 

Locul 3 – Avram Giuliana

Locul 2 – Damian Alina

Locul 1 – ROMAN ANDRADA

 

 

“Miss Popularitate” – IGNAT IZABELA

“Mister Popularitate” – CRISTESCU ADRIAN

 

 

Şi ultimii, dar nu cei din urmă:

 

 

“Miss Boboc” – PANDELEA CRISTINA

“Mister Boboc” – INDREI MIHAI

 

 

În opinia mea, toţi concurenţii au fost absolut extraordinari. Însă unul dintre ei mi-a atras atenţia în mod special, şi anume „Mister Boboc”, Indrei Mihai. Încă de la prima probă, „Mişu” a lăsat o impresie foarte bună, datorită felului său de a fi, lucru care a făcut întreaga sală să îi scandeze numele încă de la început. La „Proba opţională”, Mişu a avut un număr de-a dreptul impresionant, mişcările sale „robotice” reuşind să impresioneze pe toată lumea. Însă punctul culminant al serii a constat într-o reprezentaţie de beatbox alături de George Şoş. Sincer, am fost foarte impresionat, iar la un moment dat, nu mai ştiam care e Mişu şi care e George, cel care a fost invitat special să facă beatbox pentru cei prezenţi. Pe scurt, tipul a fost „sufletul balului”, iar titlul de „Mister Boboc” nu e întâmplător.

 

Spectacolul s-a încheiat în jurul orei 21:00, fiind urmat de un “afterparty” în localul “La Dey”.

 

POZE, POZE, POZEE! (cât am reuşit să găsesc…)

 

Această prezentare necesită JavaScript.

 

ACTUALIZARE: Am reuşit să găsesc pe YouTube două video-uri de la bal. Se pare că în prim-plan este nimeni alta decât Miss Boboc.

 


 

 

 

 

 

 

 

Opinii sunt, ca de-obicei, pro şi contra. Vouă cum vi s-a părut balul?

Anunțuri
Comentarii
 1. Adda spune:

  Super balul! Si bravo tie pentru postare, foarte buna, maestre!

 2. Silvana spune:

  Frumos balul,felicitari organizatorilor pentru munca depusa!Atmosfera a fost mai mult decat incendiara si m-am simtit f.bine sa fiu acolo.M-a impresionat la maxim Mihai cu talentul sau,sper sa nu ramana la nivel de judet,deasemenea mi-a placut tare mult dansul Andradei Roman,mai ales cel tiganesc.
  Ma bucur ca am gasit acest blog si te felicit pentru modul cum ai scris despre bal,adica scurt,la obiect,impartial,cu mult bun simt,fara epitete care de multe ori nu spun nimic.Te felicit pentru munca ta!

 3. Raul Săran spune:

  Mulţumesc pentru aprecieri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s