Adrian Tuţu a câştigat primul sezon al emisiunii „Românii au talent”

Posted: 26 Aprilie 2011 in Diverse
Etichete:, , , , , , , , , , , ,

O finală de vis. Cei mai buni dintre cei mai buni români ne-au încântat, rând pe rând, cu talentele lor fenomenale. Însă, ce a fost mai bun a fost lăsat la urmă. Imediat după publicitate, pe scenă şi-a făcut apariţia ultimul, dar nu cel din urmă concurent. Plin de emoţii, cu o ţinută aparent casual, îşi face apariţia, pe marea scenă a talentelor, Adrian Ţuţu. Publicul îl întâmpină cu ropote de aplauze, apoi începe spectacolul.

 

 

 

 

 

 

Piesa asta m-a făcut să mă simt mândru de ţara mea. SĂ FIU MÂNDRU CĂ SUNT ROMÂN! E un sentiment tot mai rar întâlnit în ziua de astăzi în ţara noastră! Într-o ţară în care principala grijă a românului de rând este să supravieţuiască regimului totalitaro-comunist impus de Boc şi ai săi, iar sentimentul naţional piere pe zi ce trece, melodia asta ne reaminteşte că, indiferent de câte obstacole ne-ar fi puse în cale, putem să trecem peste toate, pentru că suntem ROMÂNI. Un mesaj prin care aflăm că românii pot să se afirme şi pot să se ridice din anonimat, la fel cum au făcut în Decembrie ’89. Un mesaj transmis clar, concis, cu tărie şi curaj. Un mesaj care ar trebui să trezească românii la realitate, dovedind că se poate. Şi, totodată, un mesaj care a prins la public, la fel ca şi mesajele din celelalte 2 melodii cu care ne-a încântat, la preselecţii :

 

 

 

 

 

 

…şi în semifinale…

 

 

 

 

 

 

Pe scurt, genial. Bineînţeles, opiniile au fost atât pro, cât şi contra. Ba că meritau alţii să câştige (aici e foarte probabil, cel puţin Ballance, Cosmin Agache, Valentin Dinu , Narcis Ianău şi, nu în ultimul rând, Rebeca Neacşu au fost absolut fenomenali), ba că voturile nu au fost împărţite corect, ba că s-a votat cazul şi nu talentul, ca la „Dansez pentru tine”, ba că e vina juriului că i-a admis în semifinale sau că Libertatea a publicat cu aproximativ o oră mai repede câştigătorul…sau chiar că băiatul n-are talent (asta deja e absurdă). Însă câteva lucruri sunt certe : câştigătorul era, oricum, greu de ales, dintre atâtea talente, emisiunea va mai pierde ceva spectatori în sezonul 2, datorită faptului că mulţi oameni şi-au pierdut încrederea în sistemul de vot, cei care au ajuns în finală vor reuşi, fără niciun dubiu, în viaţă, şi vor avea cariere strălucite (Valentin Dinu va avea un duet cu Andra şi e oficial faptul că a fost remarcat de un impresar, de Ianău nu se mai pune problema…). Tot ce sper este ca Medea să reuşească să facă sport olimpic din pasiunea şi…meseria ei, Cosmin Agache să devină unul dintre cei mai buni beatboxeri din lume, Cristina şi Alina să se afirme pe piaţa muzicală, Ştefan Florescu să fie remarcat de o persoană care i-ar putea valorifica talentul, Valentin Luca să ajungă cel mai bun din lume la ceea ce face, Akikai să aducă artele marţiale la un alt nivel, iar soţii Luca să…doboare recordul mondial la piruete, stabilit tot de ei. Cât despre ceilalţi, atât semifinalişti, cât şi finalişti…felicitări lor!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s